Ons streven is dat je tevreden bent met alles wat je shopt bij lemoncolordesign.nl.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om u product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruikt maakt van u herroepingsrecht , zal het produkt met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Lemoncolordesign geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lemoncolordesign.nl. Wij zullen u vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen de 14 dagen na aanmelding van u retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Verpak de kleding en breng dit naar het postkantoor. Artikelen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen kunnen helaas niet worden geretourneerd. Vergeet niet een afgiftebewijs te vragen en goed te bewaren. Wij adviseren je altijd om een zending met track en trace te versturen (zonder bewijs van verzending met track en trace code worden zoekgeraakte zendingen niet gecrediteerd.Versturen van brievenbus post is altijd op eigen risico!

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@lemoncolordesign.nl .  Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.ARTIKEL(EN) RETOUR ZENDEN
Vul het onderstaande retourformulier in met de volledige gegevens


RETOURADRES:
Lemoncolordesign
Houterend 69
6171CR Stein